Selecteer een pagina

--------------------

ontmoet

niels koster

--------------------

Welkom op mijn website. hier vertel ik jullie graag wie ik ben en hopelijk kan ik iets voor jullie betekenen op fotografisch of design gebied. dit kan ook een hele leuke en persoonlijke combitatie worden.

Niels koster

Ik ben Niels Koster, dat hadden jullie wel in de gaten denk ik haha. Ik heb een afgeronde HBO bouwkunde diploma in de pocket en hiernaast heb ik een passie ontwikkeld voor fotografie en design. Ik zie mezelf als een sociaal persoon die graag met iedereen een praatje maakt. En speciaal deze eigenschap komt zeer van pas bij het maken van de fotoshoots. Ik ben perfectionistisch en dit kan een valkuil zijn maar ik zie het  als een goede eigenschap =). 

01.

I BELIEVE

----------

geloof in jezelf, soms is dat wel moeilijk. Maar als je veel plezier hebt in wat je doet leid dit zeker tot perfectie in je werk. Hier ben ik vooral achter gekomen tijdens het maken van de trouwreportage van Roy en Maris en mijn natuur foto’s. Nog steeds zie ik het voor me. In de kou en smorgens heeel vroeg de berg op in Australie. een geweldige ervaring! 

02.

MY FAVOURITE THINGS
friends and party’s

healthy food & fitniss

travel & photography